Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 

 

Országos Matematika Verseny - Tréning

 2017. június 18-25.

  

   A Zalai Matematikai Tehetségekért Alapítvány az elmúlt évtizedekhez hasonlóan 2017-ben is megrendezi a hagyományos Országos Matematika Verseny - Tréninget. A rendezvényt 7-11. évfolyamos diákoknak a Balaton mellett. Időpont: 2017. június 18-25. (vasárnaptól-vasárnapig) Fonyódon a Balaton Kollégiumban és Mátyás Király Gimnáziumban (Ady Endre u. 1.). A tréningnek nemzetközi jelleget ad, hogy ott lesznek a határainkon túl élő magyar diákok is, valamint a lengyel Kenguru verseny helyezettjei. Lehetőséget adunk a Kárpát - medence bármely területéről érkező tanulóknak. A nevezési határidő lejárta után, a matematikából elért eredmények, az iskolák ajánlása (a tanulók eddigi teljesítménye) és a befizetés teljesítése alapján hozzuk meg a döntésünket, melyről a jelentkezőket írásban értesítjük.

 

   Az Országos Matematika Verseny - Tréninget az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően rendezzük. A 75 percesek matematikafoglalkozások ebéd előtt vannak, a nyolc nap alatt összesen 40. Egy-egy évfolyamon várhatóan több csoport lesz, az első napi felmérést követően minden diák a saját szintjének megfelelő csoportba kerül. Délutánokra tartalmas szabadidős programokat szervezünk – önkéntes alapon - a résztvevőknek. A 7 szabadidő-szervező pedagógus sokrétű programokat kínál a résztvevőknek: sportversenyek, kézműves foglalkozások, kirándulás, strandolás és személyiségfejlesztő foglalkozás között választhatnak a diákok.

 

A tábor az első napon ebéddel kezdődik és az utolsó napon ebéddel fejeződik be. Természetesen ezeken a napokon is van foglalkozás. Kényelmes, kulturált körülményeket biztosít a Balaton Kollégium és a Mátyás Király Gimnázium.

 

Büszkén mondhatjuk, hogy tréning tanárai a tehetséggondozásban neves, országosan elismert szakemberek.

A teljesség igénye nélkül elmondhatjuk, hogy

 

Rátz Tanár Úr Életműdíjjal rendelkeznek:

 

Dr. Katz Sándor (Bonyhád)   
Kubatov Antal (Kaposvár)     
Dr. Pintér Ferenc (
Nagykanizsa)       
Róka Sándor (Nyíregyháza)

 

Graphisoft-, vagy/ és Ericsson-, vagy/ és Beke Manó Díjasok:

 

Ábrahám Gábor (Szeged)

Dr. Csorba Ferenc (Győr)       

Egyed László (Baja)

Erdős Gábor  (Nagykanizsa) 

Fonyó Lajos (Keszthely)

Dr. Kiss Géza (Budapest)   

Remeténé Orvos Viola (Debrecen)

Szoldatics József (Budapest)

 

 

Tisztelettel kérem az iskolák matematika munkaközösségét, hogy az érdeklődő tanulók adatait a mellékelt jelentkezési lapon ajánlási sorrendben szíveskedjenek megküldeni (az eddigi teljesítményüket, eredményességüket figyelembe véve) az alapítvány e-mail címére. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jelentkezési határidő: 2017. május 18.

 

 

Jelentkezni 10.000,- Ft előleg befizetésével lehet. Kérjük, hogy a számla megírásához szükséges adatokat (vevő neve, vevő címe, fizetés módja) is közöljék a jelentkezéskor.

A jelentkező későbbi esetleges visszalépése esetén az előleget nem áll módunkban visszatéríteni.   

 

A tréning részvételi díja: 50.000,- forint (illetve 160 euro) amely tartalmazza a szállás, étkezés, a matematika foglalkozások és a fonyódi szabadidős programok költségeit. Amennyiben az iskoláknak módjukban áll, támogassák anyagilag a tehetséges tanulóikat azzal, hogy a költségek egy részét átvállalják.          
A jelentkezés elfogadása után, a részvételi díj hátralévő részét - az előleg leszámításával-
2017. június 9-ig kell teljesíteni. A jelentkezés elfogadásáról az értesítést e-mailben jelezzük vissza, a jelentkezési lapon megadott e-mail címre. A határidő túllépése a hely elvesztését eredményezheti.

 

Jelentkezési lap

 

 

Tudnivalók