Hírek


Eredmény elérhető!

Kódot az info@zalamat.hu e-mail címen tudunk kiadni.

Aki az eredménye mellett azt látja, hogy "díjazott", Őt szeretettel várjuk a 2023. április 22-i országos eredményhirdetésen, majd az azt követő állófogadáson.

Az országos eredményhirdetés Budapesten az ELTE TTK Bolyai János termében (Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C épület földszint 821 számú terem) kerül megrendezésre.

Általános iskolásoknak 10.30-tól, középiskolásoknak 13.30-tól.

Meghívót postázzuk az iskolába.

Mindenkinek gratulálunk a szép eredményhez.

Az Eredményhirdetésre behívottak listája:

Általános iskolás diákok

Általános iskolás tanárok

Középiskolás diákok

Középiskolás tanárok

Következő verseny időpontja:


Eredményhirdetésre behívott diákok és tanárok

Általános iskolás diákok

Általános iskolás tanárok

Középiskolás diákok

Középiskolás tanárok


Eredmények

Köszönjük türelmüket az eredmények elérhetőek az alábbiák szerint.

Eredményeket az idei évben is nevezési kóddal lehet megnézni. Ha nem tudja a kódot, elkérheti szervező tanártól vagy e-mailben az info@zalamat.hu címen az iskola, évfolyam és név megadásával. Telefonon nem tudunk kódot kiadni.

Országos és megyei pont és helyezés lista az eredményhirdetés után várható. 

Idei évben végre személyesen adhatjuk át a díjakat. Eredményhirdetés: 2022. április 23. (szombat) ELTE TTK, Bolyai terem.

Az eredményhirdetésre behívott országos első 15  (spec. matematika kategóriában az első 5)  helyezett diákot és első 3 helyezett felkészítő tanárát levélben értesítjük. Az iskolába a szervező tanárnak küldjük meg a díjazottak névsorát.

Mindenkinek szívből gratulálunk az elért eredményéhez.


Kódlap nézegetés: 2022. március 28. (hétfő) – március 30. (szerda)16.00. Itt nem az eredmény látható, hanem azok a válaszok, amiket a diák bejelölt.

Eredmény: 2022. április 1. (péntek)

Az eredmény megnézéséhez a nevezési kódra van szükség. Kérje el iskolában a szervező tanártól. Adatvédelmi okok miatt mindenki csak a saját eredményét láthatja. Emiatt teljes országos és megyei eredménylista nem lesz, csak évfolyamonként olyan lista melyen a szerzett pontok láthatók.

Köszönjük, hogy idén is velünk versenyeztek.