Matematika Nyári Egyetem


Matematika Nyári Egyetem

KESZTHELY, 2024. június 22 – 28.

 

            A Matematikai Tehetségekért Alapítvány az elmúlt évtizedekhez hasonlóan 2024-ben is megrendezi a hagyományos országos matematikatábort, a Matematikai Nyári Egyetemet. A rendezvényt 7-11. évfolyamos diákoknak 2024. június 22 - június 28-ig (szombattól - péntekig) tartjuk Keszthelyen, a Keszthelyi Vendéglátó, Idegenfor­gal­mi, Kereskedelmi Szakképző Iskola és Kollégiumban (Mártírok útja 1.). A táborban a határon túli magyar diákoknak is biztosítjuk a részvételi lehetőséget.

A Nyári Egyetem munkarendje:

  • Délelőttönként vannak a 75 perces matematikafoglalkozások, a hét napon összesen 17. A matematikafoglalkozásokat a tehetséggondozásban nagy tapasztalattal rendelkező, országo­san elismert szakemberek vezetik, akik a tanév során az Erdős Pá Matematikai Tehetség­gondozó foglalkozásait is vezetik.
  • Délutánonként tartalmas szabadidős programok közül választhatnak a résztvevők. Az 5 szabadi­dő-szervező pedagógus sokrétű programot kínál a résztvevőknek: sportversenyek, kézműves foglalkozások, kirándulás, strandolás és személyiségfejlesztő foglalkozások.

Egy-egy évfolyamon, a jelentkezések függvényében több csoportban folyik a tehetséggondozás.

A szállás és a foglalkozások helyszíne a jelzett, jól felszerelt intézmény, amely a vasútállomástól, illetve a távolsági autóbuszállomástól 200 méterre található. A táborban teljes ellátást biztosítunk, napi háromszori étkezéssel. Az első nap ebéddel kezdődik és az utolsó nap ebéddel fejeződik be.

A táborba történő felvételről a matematikából elért eredmények és a befizetés teljesítése alapján döntünk, melyről 2024. május 31-ig a jelentkezőket írásban értesítjük. A jelentkezés elfogadásáról az értesítést e-mailben küldjük meg, a jelentkezési lapon megadott e-mail címre. A határidő túllépése a hely elvesztését eredményezheti.

A tréning részvételi díja: 80.000,- forint (illetve 200 Euro) amely tartalmazza a szállás, az étkezés, a matematika foglalkozások és a szabadidős programok költségeit. Amennyiben az iskolának módjában áll, kérem, támogassák anyagilag a tehetséges tanulóikat azzal, hogy a költségek egy részét átvállalják.

Jelentkezési feltételek:

  • A jelentkezési lapot legkésőbb 2024. május 27-ig kérjük elküldeni az info@zalamat.hu e-mail címre.
  • A számla megírásához szükséges adatok (vevő neve, vevő címe, fizetés módja: csekk vagy átutalás) közlése a jelent­ke­zéskor. Csekket a jelzett igény alapján a számlához mellékelünk.
  • A számla kézhezvételét követően, de legkésőbb 2024. június 10-ig a részvételi díj befizetése megtörténik.
  • Átutalást a 11749015 - 20032197. számlaszámra kérjük, az átutalásnál kérjük feltüntetni a résztvevő nevét.

 Jelentkezési határidő: 2024. május 27.

Matematikai Tehetségekért Alapítvány        

8800 Nagykanizsa, Zrínyi u. 18.       

E-mail:   info@zalamat.hu

Telefon: +36-30-243-7659  

               

                          Egyéni jelentkezési lap - Letöltés

                                                   Csoportos jelentkezési lap - Letöltés